درباره ما
نخستین سنگ بنای ایرانمهر در واپسین روزهای جنبش زن زندگی آزادی و خیزش ملّی ایرانیان در سال ۱۴۰۱ به دست گروهی از ملیگرایان و میهندوستان ایرانی گذاشته شد.
نظر به پیچیدگیها، چالشهای گروهی و سرکوب گسترده از سوی جمهوری اسلامی و همچنین کنارهگیری برخی از نیروهای متعهد از هستهٔ اولیه، بنیانگذاریِ ایرانمهر تا ۳۰ خردادماه ۱۴۰۳ به درازا انجامید.
در نهایت، ایرانمهر به عنوان یک سازمانِ مردمنهاد در تاریخ ۸ آبانماه ۱۴۰۳ موجودیت خود را اعلام و آن را از طریق حسابهای خود در شبکههای اجتماعی، به آگهی عموم شهروندان ایران و پارسیگویان جهان رساند.
با شعار یک میهن، یک ملت، یک پرچم ایرانمهر برای دستیابی ملت ایران به جامعهای آزاد و میهنی آباد میکوشد. به امید روزی که همبستگی و آشتی ملی، خودآگاهی و رفاه، دیگر یک آرزوی دست نایافتنی نباشد.
ماموریت ایرانمهر
همانگونه که در بنیادنامه ایرانمهر نیز آمده است؛ ایرانمهر سازمانی مردمنهاد، مستقل، غیر دولتی، غیر انتفاعی، غیر مذهبی و فراحزبی است که به مرکزیت کشور ایران و در دامنهٔ ملی فعالیت میکند.
هدف ایرانمهر آگاهیرسانی به ایرانیان و پارسیگویان درباره تاریخ، فرهنگ، اخبار و همه موضوعاتی است که میتواند بر حقوق، منافع و زیست جمعی ایشان تاثیرگذار باشد.
ماموریت ایرانمهر گسترش فرهنگ ملی و ارزشهای میهنی، ترویج اندیشه پاسداری از محیط زیست و حیات وحش، مبارزه رسانهای با فساد و هواداری از آزادی ایرانیان است.
ارزشهای کلیدی
جوانگرایی
جوانگرایی یا «گرایش به نسلِ جوان» به معنای تمرکز بر جوانان در امر سازماندهی است. از آنجا که جوانان به دلیل برخورد روزمره با فناوریهای روز همواره در اوج تاثیرگذاری و تاثیرپذیری قرار دارند، از این رو ما مهم میدانیم تا در شرایط ایدئال، اکثریت قاطع هموندان خود را از میان جوانان گزینش کنیم.
میهنپرستی
میهنپرستی (که متمایز از ملیگرایی است) به معنای احساس تعلق ویژه به سرزمین مادری و خاستگاه تاریخی و فرهنگی خود است که ایجادکنندهٔ نوعی تعهد همیشگی و پایبندی اخلاقی به میهن است.
این روحیه میتواند نیرویی کمنظیر و تاریخی برای جوامع بشری باشد تا در راستای منافع ملی و میهنی خود گام بردارند و به همبستگی اجتماعی بیشتری دست یابند.
مسئولیتپذیری
مسئولیتپذیری برای ما بدین معناست که تنها در زمینه و امری دست به کار شویم که از منابع، زیرساختها، نیروی انسانی و توانایی کافی برای به انجام رساندن آن برخورداریم و میتوانیم در واپسین روزهای آن، پاسخگوی اندیشه و گفتار و کردار خود در برابر افکار عمومی و هواداران سازمان باشیم.
اخلاق حرفهای
اخلاق حرفهای به مجموعهای از اصول، روشها و استانداردهای رفتاری در سازمان ایرانمهر گفته میشود که به موجب آن، کارها به شکلی مسئولانه، منصفانه و درست انجام شوند. در شرایطی که اخلاق حرفهای میان هموندان سازمان حکمفرما باشد، نگاه پروژهای به وظایف، هموندان را در راستای دستیابی به اهداف بسیج میکند.
به عبارتی بهتر، اخلاق حرفهای مهمترین و شاید تنها دستاویز ما جهت ایجاد اعتماد درازمدت میان هموندان، افزایش کیفیت کار خروجی و حفظ اعتبار ایرانمهر نزد مخاطبان و هواداران سازمان است.